Informatie

Wat kost Scouting?

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen op Scouting kunnen en daarom houden we de contributie laag. Wij kunnen de contributie laag houden door de inkomsten uit de verhuur van onze gebouwen en het terrein.

Bevers (tot 7-8 jaar) € 11,00 p.m.
Speltakken (tot 18 jaar) € 20,00 p.m.

Wanneer moet je betalen?
Je betaalt de contributie per maand via een automatische incasso. De contributie geldt voor de maanden oktober tot en met juli, dus in de maanden augustus en september betaal je geen contributie.

Eigen bijdrage kampen
Deze contributiebedragen zijn inclusief een groot deel van de kosten voor het zomerkamp. Voor weekend kampjes en het zomerkamp is een bijdrage verschuldigd van € 4,00 per persoon per nacht.

Lees hier meer over de contributie >

Scoutfit

Leden van Scouting zijn herkenbaar aan de scoutfit. Het is een middel om de eenheid te tonen, net als bijvoorbeeld bij voetbal. De scoutfit laat ook zien dat je bij Scouting hoort.
Alle leden van Scouting Ragay Redoz dragen bij de scoutfit een oranje das met een embleem van de opgaande zon. We dragen verder een blauwe spijkerbroek en soms een pet of baret. De kleur van de blouse verschilt per speltak. Een scoutfit moet je zelf aanschaffen.

Verzekeringen

Onze vereniging heeft een aantal aanvullende verzekeringen afgesloten voor onze leden, voor ongevallen tijdens opkomsten en op weg naar en van de opkomsten. Ook is er een aanvullende verzekering voor motorvoertuigen die gebruikt worden tijdens de opkomsten, bijvoorbeeld van ouders die kinderen brengen naar zomerkampen.

Lees hier alles over onze verzekeringen >

Bestuur

De leden van het bestuur van Scouting Ragay Redoz Harderwijk.

Voorzitter: Cees Versluis
Penningmeester: Arie-Jan Cornelissen
Secretaris: Arnold Priester
Verhuur: Dennis Elsenaar
Beheer en Onderhoud: Sander Kroon
PR en Communicatie: Annemerel Peeters en Maaike Wiersema
Praktijkbegeleiding en Vertrouwenspersoon: Annette Olde Engberink en Inge Overwijk

Bekijk hier hoe ons bestuur er uit ziet >

Contact

Adres
Scouting Ragay Redoz
Terrein: de Veldhorst
Strokelweg 4
3847 LR Harderwijk

Voor telefonische bereikbaarheid van leiding en bestuur klik hier onder.

Locatie scouting Ragay Redoz Harderwijk