Beleef de natuur

3,5 Hectare natuur in een rustig gelegen gebied aan de rand van Harderwijk.

Van zandvlakten, heidevelden en bos tot dicht begroeid struikgewas en de Randmeren in de nabijheid.

Echt alles is aanwezig. Boek één van onze gebouwen of reserveer ons kampeerterrein.

Kampeerterrein de Veldhorst

Ons kampeerterrein is ongeveer 0,5 hectare groot en is omgeven door bos. Aan de rand ligt het sanitairgebouw.

Meer informatie over het kampeerterrein >

Scoutinggebouw Redoz

Het Redoz-gebouw is een modern scoutinggebouw uit 2010. Voorzien van alle faciliteiten zoals de sanitaire ruimten en een ruime keuken. De veranda met uitzicht over het bos maakt het gebouw helemaal af.

Meer informatie over het Redoz-gebouw >

Scoutinggebouw Ragay

Proef de sfeer van een echt scoutinggebouw. Ons Ragay-gebouw heeft twee ruime lokalen, een ruime keuken en een sanitaire ruimte.

Meer informatie over het Ragay-gebouw >

Verhuur accommodaties

Scoutingcentrum De Veldhorst is een groot Veluws bosterrein van circa 3,5 hectare aan de rand van Harderwijk. De Veldhorst biedt volop ruimte voor een kamp in tenten en/of in blokhutten. Een ideale accommodatie voor scoutinggroepen, jeugdverenigingen en scholen door de vele mogelijkheden op het terrein zelf, in de schitterende directe omgeving van eindeloos bos, heidevelden, zandverstuivingen, de Randmeren en in de aantrekkelijke oude binnenstad van Harderwijk.

Wij verhuren twee grote blokhutten en een kampeerterrein. Door de grootte van ons centrum is een gezamenlijk kamp heel goed mogelijk.

Tarieven geldig t/m 2026

 

Verhuur periode

  • in de Hemelvaart- en de Pinkstervakantie;
  • in de meivakantie;
  • in de zomervakantie;
  • in maart, april, mei, juni, september en oktober uitsluitend in de midweken, minimaal 2 nachten.

Bekijk de beschikbaarheid 

Wil je weten of er nog plek is voor jouw groep? Bekijk via onderstaande knop de kalender om te zien of het beschikbaar is voor jouw kamp. 

Bezichtigen van de gebouwen

U kunt altijd een afspraak maken voor een bezichtiging. Voor bezichtigingen en toegang tot de gebouwen kunt u mailen verhuur@ragayredoz.nl.

Huurvoorwaarden

Bekijk hier de complete huurvoorwaarden waar je rekening mee moet houden bij het boeken en het verblijf op ons terrein.

 

Reserveren

Als je een gebouw of terrein wil huren kan je via de huurkalender een reserveringsaanvraag doen. Wil je meerdere gebouwen huren? doen dan voor elke accommodatie een apart aanvraag.

Zodra onze beheerder je reservering goedkeurd sturen wij je een mail met de link voor de aanbetaling. De aanbetaling moet je daarna binnen 21 dagen betalen om de reservering definitief te maken.

Annuleren

Annulering kan via email. Bij annulering tot 1 maand van aanvang voor de huurperiode is 50% van de huursom verschuldigd. Wanneer minder dan 1 maand voor aanvang van de huurperiode de overeenkomst wordt opgezegd dan is het volle huur bedrag verschuldigd. De reserveringskosten worden in beide gevallen hiermee verrekend.

Te doen in Harderwijk

  • De Veldhorst is een uitstekend uitgangspunt voor boswandelingen en fietstochten over de Veluwe (kaarten en routes verkrijgbaar bij de TIP Harderwijk)
  • Harderwijk is een oude Hanzestad anno 1231. Het centrum is een beschermd stadsgezicht met veel monumentale gebouwen. De binnenstad is overzichtelijk en autoluw, u kunt ook jonge kinderen er veilig loslaten. Aan de winkelpromenades vindt u winkels, het Stadsmuseum Harderwijk en het Marius van Dokkum museum.
  • Direct aangrenzend ligt de Boulevard met het Dolfinarium (brood, drinken en strandspullen mee en vraag groepskortingen), het stadsstrand (aanrader bij mooi weer!)  de Vischpoort, rondvaartboten en molen De Hoop.
  • Verkrijgbaar bij TIP: fotopuzzeltocht binnenstad en stadswandeling.
  • Zwemmen: binnen/buitenbad De Sypel, Parkweg 4 (loopafstand).
  • Klimbos in Harderwijk.  https://www.klimbosharderwijk.nl/