Beleef de natuur!

 

3,5 Hectare natuur in een rustig gelegen gebied aan de rand van Harderwijk. Van zandvlakten, heidevelden en bos tot dicht begroeid struikgewas en de Randmeren in de nabijheid. Echt alles is aanwezig. Boek één van onze gebouwen of reserveer ons kampeerterrein.

Kampeerterrein de Veldhorst

Ons kampeerterrein is ongeveer 0,5 hectare groot en is omgeven door bos. Aan de rand ligt het sanitairgebouw.

Meer informatie over het kampeerterrein >

Scoutinggebouw Redoz

Het Redoz-gebouw is een modern scoutinggebouw uit 2010. Voorzien van alle faciliteiten zoals de sanitaire ruimten en een ruime keuken. De veranda met uitzicht over het bos maakt het gebouw helemaal af.

Meer informatie over het Redoz-gebouw >

Scoutinggebouw Ragay

Proef de sfeer van een echt scoutinggebouw. Ons Ragay-gebouw heeft twee ruime lokalen, een ruime keuken en een sanitaire ruimte.

Meer informatie over het Ragay-gebouw >

Verhuur accommodaties

Scoutingcentrum De Veldhorst is een groot Veluws bosterrein van circa 3,5 hectare aan de rand van Harderwijk. De Veldhorst biedt volop ruimte voor een kamp in tenten en/of in blokhutten. Een ideale accommodatie voor scoutinggroepen, jeugdverenigingen en scholen door de vele mogelijkheden op het terrein zelf, in de schitterende directe omgeving van eindeloos bos, heidevelden, zandverstuivingen, de Randmeren en in de aantrekkelijke oude binnenstad van Harderwijk.

Wij verhuren twee grote blokhutten en een kampeerterrein. Door de grootte van ons centrum is een gezamenlijk kamp heel goed mogelijk.

 

Verhuur periode

De blokhutten:

 • in de Hemelvaart- en de Pinkstervakantie;
 • in de meivakantie;
 • in de zomervakantie;
 • in maart, april, mei, juni, september en oktober uitsluitend in de midweken, minimaal 2 nachten.

Het kampeerterrein :

 • April tot oktober (ook in de weekeinden).

Bezichtigen van de gebouwen

U kunt altijd een afspraak maken voor een bezichtiging. Voor bezichtigingen en toegang tot de gebouwen kunt u mailen

Voor het maken van een reservering, of een vraag over een reservering kunt u mailen naar verhuur@ragayredoz.nl.

Annuleren van een boeking

Bij schriftelijke annulering voor 1 januari wordt de borg onder aftrek van de administratie kosten geretourneerd. Wanneer de huurder, tot een maand voor de aanvang van de huurperiode, de overeenkomst schriftelijke opzegt is aan de verhuurder een bedrag verschuldigd van 50% van de huursom. Wanneer de huurder minder dan één maand voor aanvang van de huurperiode de overeenkomst schriftelijke opzegt, is het volle huurbedrag aan de verhuurder verschuldigd.

Te doen in Harderwijk

 • De Veldhorst is een uitstekend uitgangspunt voor boswandelingen en fietstochten over de Veluwe (kaarten en routes verkrijgbaar bij de VVV Harderwijk)
 • Harderwijk is een oude Hanzestad anno 1231. Het centrum is een beschermd stadsgezicht met veel monumentale gebouwen. De binnenstad is overzichtelijk en autoluw, u kunt ook jonge kinderen er veilig loslaten. Aan de winkelpromenades vindt u winkels, het Stadsmuseum Harderwijk en het Milieucentrum.
 • Direct aangrenzend ligt de Boulevard met het Dolfinarium (brood, drinken en strandspullen mee en vraag groepskortingen), het stadsstrand (aanrader bij mooi weer!)  de Vischpoort, rondvaartboten, toeristische treintjes en molen De Hoop.
 • Verkrijgbaar bij VVV en Stadsmuseum: fotopuzzeltocht binnenstad en stadswandeling.
 • Zwemmen: binnen/buitenbad De Sypel, Parkweg 4 (loopafstand).
 • Klimbos in Ermlo.  www.klimbosermelo.nl